LOGO-Royal-gardens

Tijdens een van jou laatste bezoeken aan de Belgische kustplaats zag je een bord met de tekst: Appartement Blankenberge kopen. Je hoefde niet lang hierover na te denken want je liep al een tijdje met de gedachte om een tweede huis op een prachtige locatie aan te schaffen. Nu verschaft Royal Gardens jou de mogelijkheid om die wens te verzilveren. Kijk nu eens op de website van Royal Gardens waar je alvast foto’s kan bekijken van het model appartement. Ook is het mogelijk om alvast te kijken of jouw favoriete appartement nog beschikbaar is.

Royal-Gardens-06Deze en nog meer afbeeldingen zijn te bezichtigen op de website van Royal Gardens. Heb ik je interesse en ben je benieuwd naar meer afbeeldingen? Neem dan eens een kijkje op de website Royal Gardens en laat je zelf informeren over de ligging.

Royal-Gardens-07

Heerlijk om aan het strand te wonen

Blankenberge, je hebt vast en zeker weleens van deze naam gehoord. Het is de naam voor de gemeente waar de appartementen van Royal Gardens te koop staan. Het is dan ook een ideale gemeente en appartementencomplex waar je heerlijk aan het strand kunt wonen, en dus ideaal om het als tweede woonst of als hoofdverblijfplaats aan te schaffen. Je ligt dus op wandelafstand van het strand van Blankenberge. Wist je trouwens dat de appartementen van Royal Gardens gevestigd zijn in een vrijstaand gebouw voorzien van zeer ruime terrassen? Ideaal dus om aan het ruime terras heerlijk bij te komen van een lange wandeling langs het strand van Blankenberge.