converse-chuck-taylor-kinder-sneaker-kunststof-textiel-grijsMisschien klinkt het niet bekend in je oren maar wist je dat veel mensen het leuk vinden als je een uniek cadeautje zoekt voor hen? Voordat je de stad ingaat om op zoek te gaan naar een uniek cadeau moet je eens een kijkje nemen op de website van Thesneaker.be. Daar kan je namelijk een ruim assortiment aan leuke sneakers vinden waarbij er vast en zeker wel eentje tussen zit die bij diegene past! Vindt je het raar om als cadeau sneakers te geven? Ik in de eerste instantie ook maar toen ik de enthousiaste reacties heb gekregen wist ik het zeker “dit moet ik vaker doen”! Leuke reacties van mensen die sneakers gekregen hebben is dat hun het niet hadden verwacht dat ik de juiste maat wist én ook de kleur kon onthouden.

Zoektocht naar leuke schoenen als cadeau.converse-all-star-dames-sneaker-canvas-rood

Ikzelf ben al enkele weken van tevoren bezig om erachter te komen welke maat schoenen hij of zij heeft, ook in de kleuren begin ik een zoektocht. Meestal krijg ik het snel te vinden via Social Media maar soms moet ik er iets meer moeite voor doen. Nadat ik mijn zoektocht afgerond heb kijk ik pas op Thesneaker.be of dat ik daar een passend paar sneakers vinden kan. Mocht dit het geval zijn dan ben ik natuurlijk gelijk geslaagd en heb ik de sneakers besteld!asics-gel-lyte-3-dames-sneaker-blauw-wit