Low budget relatiegeschenken

Een cadeautje geven gaat om de gedachte en niet om de waarde. Daarom kun je best eens een relatiegeschenk geven dat niet heel duur is. Maar wat geef je aan iemand dat zowel goedkoop als leuk is? Speciaal voor die vraag een aantal mooie voorbeelden.

Als je veel relaties een geschenk wil geven, dan wil je niet altijd de hoofdprijs kwijt zijn. Daarom kan het zeer aantrekkelijk zijn om op zoek te gaan naar low budget relatiegeschenken. Wil je een paar relaties slechts een geschenk geven, dan kun je ervoor kiezen om er wat meer moeite in te steken. Dat hoeft niet eens in geld, maar geef een persoonlijke touch aan je cadeau. Dat kan de ontvanger altijd wel waarderen.

Geef een boek cadeau

Er zijn boeken te kust en te keur en dat betekent ook dat er altijd wel een boek is dat bij jou en/of jouw ontvanger past. Je kunt kiezen voor een boek over persoonlijk ontwikkeling, een boek dat gericht is op duurzaamheid, een prachtige poëziebundel, of een fictieverhaal dat jou persoonlijk geraakt heeft. De meeste boeken kosten onder de 25 euro en kun je in een bulk aanschaffen, zodat je ze altijd aan een relatie kan weggeven. Kies wel een boek waarbij je zelf ook een verhaal te vertellen hebt: waarom wil je graag dat jouw relatie dit boek leest!

Geef een pak kaarten cadeau

Misschien zou je dit niet zo snel doen, maar een spelletje cadeau geven is echt wel heel erg leuk. Hoe vaak heb je immers wel niet een pak kaarten gekregen van een relatie met hun logo erop. Een pak kaarten moet je natuurlijk altijd in huis hebben. Dit wordt altijd door veel mensen toch opgepakt als iemand een potje wil pesten of pokeren. Laat de speelkaarten bedrukken met jou logo! Niemand zal dit storend vinden. Maar jouw bedrijf komt dan wel keer op keer weer even onder ogen bij jouw ontvanger.

Geef een dopper cadeau

Hydrateren kun je leren en vooral met dit warme weer erg belangrijk. Een flesje water bij de hand is altijd handig. Het maakt niet uit of je nou een dagje op pad bent, aan het zwembad ligt of gewoon aan het werk bent. Veel water drinken is goed voor je; niet alleen op de warme dagen. Laat een duurzame en prachtige dopper bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam en geef dit aan jouw relaties. Zo weet een bedrijf altijd dat jij er bent als ze jou nodig hebben.