lichtkoepel

Een tijdje geleden is één van mijn beste vriendinnen verhuisd. Ze heeft voor het eerst een woninkje gekocht en is daar supertrots op. Wekenlang hebben we in haar paleisje geklust om alles naar wens te maken, maar één ding ontbrak nog. Een serre. Ze is gek op lekker zonnen en met een fijn tijdschriftje en een kopje thee lekker luieren. Er is alleen één probleem: er is geen mogelijkheden om een serre te bouwen. Toen ze op vakantie ging hebben we via haar ouders de sleutel gekregen en dus maar een lichtkoepel geplaatst. Natuurlijk wel eerst even stiekem gecheckt of ze dat wel mooi vond. Ze had er zelf op dat moment het geld niet voor, maar ze vond het wel een leuk idee. Het gaf haar huis toch even nét dat beetje extra.

 

daglicht

Enfin, toen ze terug kwam was ze helemaal verliefd. En niet op een exotische man die ze op vakantie had ontmoet, maar op haar ‘nieuwe’ hoekje. De lichtkoepel laat namelijk heerlijke zonnestralen door, waardoor je écht geen hele serre hoeft te bouwen om te kunnen genieten van een pril lentezonnetje of iets dergelijks.

Ook een dak koepel bestellen?

Ben je ook van plan om lekker te genieten van de zon in je eigen huis? Bestel dan net als wij bij licht-koepels.be je nieuwe dak koepel. Je hebt er de keus uit veel verschillende soorten en maten. En ook niet onbelangrijk: allemaal scherp geprijsd. Bovendien kunnen ze erg snel geleverd worden, wat het ideaal maakt om als groep cadeau te doen aan vrienden of familie die aan het verhuizen zijn. Laat je even weten hoe het bij jou uitgepakt is?

koepel kopen