apple_magsafe_verlengkabelEen goede vriendin van mij werkt vaak op haar laptop, dat kon alleen de laatste tijd niet zo veel omdat de oplader kapot was. Aangezien ze bijna jarig was bedacht ik mij ineens om er een te bestellen via Bizzix. Dit is een website met een ruim aanbod aan opladers voor alle Apple producten. Ik ben meteen op hun website gaan kijken om te zien of ze die oplader voor haar Macbook ook hadden. Ik was al snel klaar met zoeken want ik zag hem al meteen verschijnen. Na dat ik hem in het winkelmandje had geplaatst heb ik de bestelling afgerond en betaald.apple_magsafe_2_autolader

Leuk en origineel cadeau

Na een paar werkdagen was de oplader al binnen met één jaar garantie er op. Dus als die eventueel niet goed zou zijn kon ze hem altijd terugbrengen of omruilen. De dag van haar verjaardag was ik de eerste die het cadeau gaf, ze was er erg blij mee en heeft hem gelijk aan haar laptop gelegd om te kijken of die het deed. De rest van de visite was er ook erg over te spreken en vroegen meteen waar ik de oplader vandaan had en wilden er zelf ook een paar bestellen voor hun telefoon en laptop. Het was een geslaagde verjaardag en ik denk dat ik binnenkort zelf ook maar eens wat opladers ga bestellen, het waren erg scherpe prijzen allemaal daarvoor laat ik het echt niet voorbij gaan. Dus voor iedereen die nog een nieuwe oplader nodig hebben, doe dat via Bizzix.logo