Afgelopen maand heb ik voor mijn dochter een Kleuterboekentas gekocht. Aangezien ze voor de eerste keer naar school had ze een aantal spulletjes nodig. Zo had ze een Kleuterboekentas nodig, een drinkbeker en een broodtrommeltje. Op de website van www.speelgoedidee.be kan je allerlei schoolspullen kopen. Zowel voor jongere leeftijden als voor oudere. Het fijne is ook dat ze super voordelig zijn vergeleken met andere aanbieders.

Ik kwam bij het bedrijf terecht via Google. De website zag er erg goed uit. Alles stond logisch ingedeeld en daarnaast viel het assortiment ook op. Het was supergroot en ook nog eens voordelig. Je kon het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Ik heb toen direct een tas besteld, drinkbeker en een broodtrommel voor mijn dochter.

Het bestellenDuurzaam speelgoed

Online had je de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen. Daar heb ik direct gebruik van gemaakt. Het bestellen was erg gemakkelijk en het betalen was uitstekend beveiligd. Tijdens het bestellen had je ook nog eens veel betaalopties. Persoonlijk vond ik dat erg fijn! Binnen twee dagen kreeg ik mijn bestelling al binnen. Ze hebben dus een super snelle service. Het is daarom ook echt een aanrader om hier schoolspullen te halen. Ook kan je hier terecht voor speelgoed. Aangezien alles vlekkeloos verliep ben ik zeker van plan om vaker wat te bestellen!

Bekijk voor meer informatie de website van speelgoedidee. Indien je er niet uitkomt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail.