De Bruyloft

Het is mij gelukt om een perfecte act neer te zetten waarmee ik mijn vriend ten huwelijk heb gevraagd! Met de ringen van De Bruyloft op zak en de zenuwen door het lijf.

Niets in de gaten

De Bruyloft

Zoals gewoonlijk ben ik die dag naar het werk gegaan. Althans mijn vriend dacht dat ik dit ging doen. In werkelijkheid ben ik naar zijn werk gegaan en samen met zijn werkgever hebben wij een perfect plan neergezet. Het belangrijkste was dat ik rekening moest houden dat mijn vriend mij altijd belt zodra hij naar het werk gaat. Niet dat hij het in de gaten krijgt dat ik op zijn werk ben. Enfin, zijn werkgever zou een aantal borden laten vallen. Een collega van hem zou een pak melk laten vallen en ga zo maar door. Mijn vriend is altijd erg behulpzaam waardoor ik wist dat hij mee zou helpen met opruimen.

De Bruyloft

Alles volgens plan!

Op gegeven moment keek mijn vriend nogal om zich heen. Het leek wel alsof hij onraad rook! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om naar binnen te stappen in mijn gehuurde trouwjurk. Met de ringen van De Bruyloft in de hand ben ik naar hem toegestapt. Op dat moment zag ik dat hij in de lach schoot! Hij dacht dat ik een grapje wilde uithalen en op dat moment ben ik op de knieën gegaan. Hier schrok hij van en zijn ogen werden glazig. Uiteindelijk heb ik hem ten huwelijk gevraagd en hier antwoordde hij erg enthousiast op! Op naar onze huwelijk!