cadeaukaart-met-foto_3Verplicht ontspannen met enkele geschikte cadeaubonnen

Ik heb jarenlang nog tegen mijn zus aangekeken als de kleine meid. We schelen maar drie jaar maar toch heeft het altijd een wereld van verschil geleken. Als oudere broer neem je sowieso een bepaalde houding jegens je zus aan, en dat is een heel beschermende. Ik had nooit verwacht dat ik ook zo zou zijn, maar het is vanzelf gegaan. Je neemt toch de leiding en probeert je zus te beschermen tegen allerlei lieden die het verkeerd met haar voor hebben bijvoorbeeld. De laatste jaren merk ik dat ik mijn zus niet meer tegen mogelijk foute jongens hoef te beschermen, maar wel tegen haarzelf. Ze heeft een gigantische carrière gemaakt, ik denk dat niemand van ons dat zou hebben verwacht. Ik had haar nooit zo ingeschat, maar ze heeft de politiek geambieerd en heeft daar nu een heel mooie functie te pakken gekregen. Ze heeft er hard voor gewerkt, alle credits zijn naar haar toe te wijzen. Eigenlijk heeft ze sinds het begin van haar studie alleen maar aan een stuk door gewerkt en geen echte pauze meer genomen, zichzelf geen rust meer gegund. Als extra’tje, en een klein beetje als interventie, deed ik haar laatst dus een cadeaubon cadeau. Ik had heel lang lopen zoeken naar geschikte cadeaubonnen die bij mijn zusje zouden passen. Op de een of andere manier vond ik heel veel geschikte cadeaubonnen die bij haar zouden passen, zoals een bon voor de sauna of voor een restaurant. Maar van al die geschikte cadeaubonnen sprong er eentje tussenuit, en dat was de bon voor een overnachting in een hotel naar keuze op een datum naar keuze. Nou moét ze wel ontspannen! De volgende keren, bijvoorbeeld bij haar verjaardag, doe ik haar dan wel weer een andere verplichte ontspanning cadeau.