Een persoonlijke queeste naar teak meubelen

 

Soms heb je gewoon verandering nodig, althans ik heb dat zo. Bij mij is er niet alleen van een lente schoonmaak sprake, eigenlijk heb ik die behoefte elk seizoen wel. Altijd is de kamer dan ook weer anders ingericht, wil ik gewoon iets van verandering hier in mijn huis hebben, vind ik het echt te saai als het allemaal maar bij het bekende blijft, als het allemaal blijft zoals het is. Dit keer keek ik eens kritisch naar de meubels die ik hier überhaupt heb staan en viel me op dat er enkele zijn die toch wel aan vervanging toe zijn. Ik besloot eens rond te gaan kijken naar teak meubelen, omdat ik dat de laatste tijd de hele tijd bij allerlei mensen in mijn vriendenkring zie verschijnen en ik het zelf ook echt heel mooi materiaal vind. In deze queeste naar teak meubelen kom je uiteraard niet onder de site van de Teakhoeve uit, dan kun je je vast voorstellen. Dit is namelijk dé leider op het gebied van teak meubelen hier in Nederland en ze hebben er dan ook van alles, van kasten tot stoelen tot tafels tot tuinmeubelen. Ik ben er in elk geval goed geslaagd!