relatiegeschenken--mAditerranAe-voor-2_28583-34433sHiephiep kado doorzoeken voor kerstpakketten

Als je al een tijdje in het bedrijfsleven hebt gewerkt, dan weet je zo inmiddels wel een beetje hoe mensen gaan reageren in bepaalde situaties. Zo is mij opgevallen dat niemand een slechte boodschap leuk vindt, maar sommigen er wel beduidend anders op reageren dan andere van hun collega’s. Meer en meer leer ik verschillende types mensen herkennen en voorspellen wat hun reacties zullen zijn. Ik vind dat echt leuk, de psyche van mijn collega’s te leren kennen. Ik haal er ook mijn voordeel uit, want weet steeds beter hoe mensen zo te sturen dat ze er op een goede manier mee om kunnen gaan. Ik regel wel meer van dit soort dingen in het bedrijf, zo ga ik tegenwoordig ook over de kerstpakketten. En het leuke is, de kerstpakketten komen er binnenkort weer aan en ik ben nu al vast druk aan het voorbereiden. Ik vind het leuk om dit soort dingen voor het personeel te doen aangezien het echt over het belonen van mensen gaat – iets wat echt heel belangrijk is maar mensen vaak vergeten. Die zien het als een soort iets wat ‘moet’ in plaats van er echt aandacht aan te besteden. Hoe meer je persoonlijk betrokken bent bij je werknemers en dat uitstraalt in bijvoorbeeld iets als de kerstpakketten die je uitdeelt, hoe beter dat is voor iedereen – niet alleen voor de werknemers zelf maar ook voor jou als bedrijf, je krijgt er dan namelijk altijd weer waardering voor terug. Er moet niet onderschat worden hoe belangrijk ook dat gegeven is. De afgelopen jaren is er niet zo veel zorg besteed aan de kerstpakketten in dit bedrijf en ik ben dit jaar voornemens er juist wél iets leuks mee te gaan doen en daarom zit ik heel de website van hiephiep kado af te zoeken naar de leukste kerstpakketten die er maar zijn!