Kerstpakketten voor een vrouwen bedrijf

Omdat we alleen maar in een team van vrouwen zitten in ons bedrijf, leek mijn baas het wel leuk om kerstpakketten te bestellen die op vrouwen gericht zijn. Ik kreeg de taak om mij te verdiepen in de kerstpakketten en om ze te bestellen. Ik heb op een site, hiephiepkado, een uitgebreid aanbod aan kerstpakketten gezien en heb daar zelfs een ladies only kerstpakket gezien. Ik heb dit toen overlegd met mijn baas en ze vond alles prima, ik vond de kerstpakketten erg leuk. De ladies only kerstpakketten bestaan namelijk uit een grote zinken wandhanger, een showergeld en bodylotion, in geuren winterflowers. Nou dan weet je al dat je goed ziet, daarnaast krijgen we een bad borstel, een puff spons en twee baddoeken. Als klap op de vuurpijl zit er ook nog een mooie grote stompkaars bij. Alles dus wat je nodig hebt om je een avond lekker te verzorgen. Ik denk dat we dit allemaal wel kunnen gebruiken, even een momentje voor onszelf. We zijn allemaal erg gefocust op werk waardoor de verzorging er wel eens bij in schiet. We zeggen vaak als grap dat we als bedrijfsuitje maar naar een schoonheidssalon moeten, maar ik denk ook echt dat dit een goede idee kan zijn. Ik ben ook van plan om bij de kerstpakketten bij iedereen een persoonlijk briefje erbij te doen, ik denk dat dit nog meer waarde geeft. Ze weten nog van niks, wel grappig, want gisteren was er al een gesprek over kerstpakketten, ze zeiden er over dat ze vast weer chips en chocolade kregen, die dan hun man/vriend/kinderen uiteindelijk opaten. Ik denk dus dat ze verrast zijn als ze de kerstpakketten in ontvangst nemen. Lang leven rust en voor jezelf zorgen, ik denk dat dit allemaal ons streven moet zijn deze vakantie.